olen ihastunut (♥), aion laihtua vaikka väkisin (-3kg nyt) ja aion pärjätä koulussa niin hyvin, että kaikki lentävät selällleen hämmästyksestä, ja aion kirjoittaa joensuun parhaat ylioppilaspaperit.

siivosin tänään ukin luona jotain kaksi tuntia, vaikka siellä nyt ei normaalia sotkuisempaa ollut. olin vain jostain syystä hidas. kun tiskasin, joku naapurin mummo tuli pyytämään apua, koska se ei osannut käyttää kännykkäänsä ja minä tietenkin pelastin päivän. se muisti mut oman mummoni hautajaisista, mutta ei tunnistanut. ja hän sanoi että olen pitkä, nätti ja älykäs! =) ukkikin oli jostain syystä aika hyvällä tuulella. nykyään se on paljon useammin kuin ennen, onko vika minussa vai jossain muussa.

huomenna on iskän synttärit. olisin halunnut ostaa sille kahdellasadalla eurolla kaikkia kivoja kokkausjuttuja, keittokirjan, partavettä, konvehteja ja vaikka pullon viiniä, mutta ostinkin vain hitchcock esittää- sarjan ensimmäisen tuotannokauden ja ihanan mustavalkoisen kortin, missä on melko myrtynyt pikkupoika, jolla on ilmeisesti huono todistus kourassa ja joka istuu jalkakäytävän kynnyksellä, ja sen koira on tullut lohduttamaan sitä. no, iskä ainakin tykkää siitä ohjelmasta, joten jospa se tykkäisi siitä lahjasta. vituttaa, että vaikka tykkään antaa lahjoja enemmän kuin saada, en silti muista/jaksa/ole tarpeeksi rahoissani ostaakseni sellaisia kivoja lahjoja, joista tulee saajalle hyvä mieli.

lähetin eilen huvikseni l:lle piirretyn postikortin, jossa kettu ja karhu kokkaavat, ja kirjoitin sinne taakse jonkun Johann Wolfgang Von Goethen kirjoittaman värssyn, mikä oli kyllä ihan nätti. lisäksi kirjoitin siihen, että "(arvaa ketkä kuvassa?)". aika impulssiteko, mutta toivottavasti l tulee iloiseksi.